Ενοικίαση χώρων

Παρεχόμενες υπηρεσίες ενοικίασης χώρων

Διάθεση Χώρων Για Εκδηλώσεις

Η Ο.Λ.Θ. Α.Ε. υιοθετώντας μια σύγχρονη προσέγγιση και ενισχύοντας τη σύνδεση του λιμανιού με την πόλη διαθέτει χώρους για την ανάπτυξη πολλαπλών δραστηριοτήτων. Μια σειρά αποθηκών στον 1ο προβλήτα έχουν ανακατασκευαστεί εσωτερικά, σε μοντέρνα λειτουργικά κτίρια πολλαπλών χρήσεων (αίθουσες συνεδρίων, σεμιναρίων, εκθέσεων, κινηματογράφου και δεξιώσεων), ενώ εξωτερικά έχουν διατηρήσει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους.

Αποθήκη Γ:
Εμβαδόν 1500τ.μ. (ισόγειο και όροφος)

Αποθήκη 8:
Κυρίως χώρος- WC-βοηθητικοί χώροι εμβαδού 1000τ.μ

Αποθήκη 13:
Κυρίως χώρος- WC-βοηθητικοί χώροι εμβαδού 550τ.μ

Χρεώσεις:
Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή: €1 ανά τ.μ. ανά ημέρα
Δευτέρα-Πέμπτη: €0,77 ανά τ.μ. ανά ημέρα

Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

 

Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2014 14:47

Λιμάνι πολιτισμού και επικοινωνίας

 
 
Η ΟΛΘ ΑΕ υιοθετώντας μια σύγχρονη προσέγγιση και ενισχύοντας τη σύνδεση του λιμανιού με την πόλη διαθέτει χώρους για την ανάπτυξη πολλαπλών δραστηριοτήτων. Μια σειρά αποθηκών στον 1ο προβλήτα έχουν ανακατασκευαστεί εσωτερικά, σε μοντέρνα λειτουργικά κτίρια πολλαπλών χρήσεων (αίθουσες συνεδρίων, σεμιναρίων, εκθέσεων, κινηματογράφου και δεξιώσεων), ενώ εξωτερικά έχουν διατηρήσει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους. Δείτε εδώ απόψεις της 1ης προβλήτας:
 

Η συνδυασμένη χρήση των χώρων αυτών και η λειτουργία των τριών μουσείων, (Κινηματογράφου, Φωτογραφίας, Σύγχρονης Τέχνης), καθώς και του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης έχει αναδείξει τον 1ο προβλήτα σε χώρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων, οικείο στο κοινό της πόλης, καθιστώντας το παραδοσιακό λιμάνι πόλο έλξης τόσο των ντόπιων όσο και των ξένων επισκεπτών.

Η Ο.ΛΘ. Α.Ε. διαθέτει τους παρακάτω χώρους έναντι μισθώματος

Φωτογραφίες των χώρων που διατίθενται έναντι μισθώματος, μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Φωτογραφικό αρχείο - Αποθήκες

Για πληροφορίες, επικοινωνία στο τηλ. 2310593190, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 11:53

Free business joomla templates