Δελτίο Τύπου 20.08.2014 - Δυο κρουαζιερόπλοια αύριο και μεθαύριο στη Θεσσαλονίκη

Καταπλέει αύριο Πέμπτη 21 Αυγούστου, στις 8 το πρωί, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, προερχόμενο από την Οδησσό, το κρουαζιερόπλοιο  AIDA AURA. Είναι η πέμπτη φορά φέτος που το πλοίο θα «πιάσει» στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλοίο επιβαίνουν 1.200 επιβάτες, κυρίως Γερμανοί τουρίστες, οι οποίοι θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη για 12 ώρες. Στις 8 το βράδυ το AIDA AURA θα αναχωρήσει με προορισμό τη Ρόδο.

Μεθαύριο Παρασκευή 22 Αυγούστου, στις 7 το πρωί καταπλέει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο SILVER SPIRIT προερχόμενο από το λιμάνι της Καβάλας. Το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει στις 7 το απόγευμα με προορισμό το Βόλο. Στο πλοίο επιβαίνουν 440 επιβάτες, με πλήρωμα 200 ατόμων, ενώ θα πραγματοποιήσουν εκδρομές στην πόλη της Θεσσαλονίκης και σε κοντινούς τουριστικούς και αρχαιολογικούς χώρους.

 

 

                                                            Θεσσαλονίκη 20 Αυγούστου 2014

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 12:29

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedin

Προσοχή: Για το άνοιγμα των αρχείων της ενότητας αυτής (ή τη συμπλήρωση των ηλεκτρονικών φορμών-εντύπων) απαιτείται η χρήση του Adobe Reader (έκδοσης 8.1 ή μεγαλύτερη). Αν δεν το έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας μπορείτε να το κατεβάσετε από το επίσημο site της Adobe.green-house_small

Get Acrobat Reader

Free business joomla templates